Głupi ciemny naród mysli ,że taniej kupi to tylko chwyt marketingowy by przyciagnąc naiwnych aby kase zostawili w markecie .Dziwie sie jak mozna byc tak naiwnym i ulegać propagandzie reklamowej
Kiedyś była promocja kurczaka - wzięłam jednego, jak się odwróciłam ktoś zabrał mi go z koszyka....
Rzucić stadzie wróbelków jeden malutki kawałeczek chlebka i macie sytuację taką jak na filmie..... Problemem nie są wróbelki tylko brak odpowiedniej ilości chlebka.
Nie wiem czy kurtki Softshell (za 55 zł dla dorosłych i 39 zł) to pozbycie się zalegającego towaru ,ale to zapewne za tym ta kolejka . Sama w tamtym roku zakupiłam kurtkę i jestem mega zadowolona .
Ludziom szkoda zostawić 50 groszy więcej w innym sklepie, bo przecież tu jest taniej i na fajki trzeba oszczędzać.
a następnego dnia od rana zwroty, jak wróci rozum i portfel już pusty
w innych sklepach albo w internecie podobny towar bez przepychanek i kolejek w zbliżonej cenie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!